Over

HZH Metselwerken werkt met u samen, van begin tot eind. Om te beginnen bij de calculatie, opstart en uitvoering van uw project. Wij denken graag met u mee en staan altijd open voor uw suggesties. De volgende stap is het uitvoeren en opleveren. Innovatie, optimalisatie en daadkracht vinden wij belangrijk, zodat wij ten allen tijde een goede prijs en kwaliteit kunnen aanbieden.

Startfase

Voor we aan de slag gaan, plannen wij een startgesprek met u. Van mortelkeuze en het aantal handen op de bouw tot aan het plaatsen van de stenen; we laten niets aan het toeval over en nemen iedere stap in overleg. Daarbij kunt u aan van ons vakkundig advies.

Opleveren

Wanneer de uitvoering eenmaal loopt zullen we regelmatig de voortgang en planning met u doornemen, zodat deze gewaarborgd blijft en u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Het streven is dat wij met onze opdrachtgevers samenwerken met als einddoel een uitstekend eindproduct dat voldoet aan uw wensen.

Wij bieden kwaliteit, of het nu gaat om de fundering of de schoorsteen. Wij streven altijd naar een oplevering naar tevredenheid en zonder opleverpunten.

Tevens staan wij voor efficiency in materiaalgebruik en tijdwinst door het nakomen van planningen en afspraken.